VLN Blogg

Hjem HVAC-Løsninger

HVAC-Tips Alle Kan Bruke

Å ansette en HVAC -profesjonell til enten å erstatte gammelt varme- og kjøleutstyr eller installere en helt ny enhet er noe som ikke alle huseiere er helt komfortable med. Den beste måten å konfrontere denne typen utfordringer på er å få noen gode tips og triks. Artikkelen nedenfor burde tjene dette formålet ganske pent.

Hvis du har problemer med HVAC, gjør en omvisning i huset ditt før du ringer hjelp. Du vil se etter hvilke rom som er varmere eller kaldere enn de burde være. Denne informasjonen vil hjelpe entreprenøren med å finne ut hvor problemet er og hvordan det løses.

Når du ikke lenger bruker utendørs klimaanlegg, må du sørge for å beskytte det med et tett deksel. Dette vil holde den fri for rusk, frost og snø, slik at du får en arbeidsenhet når våren kommer og du er klar til å avdekke den og bruke den igjen.

For å kjøle hjemmet ditt billig kan du skru opp temperaturen. Hvis du tar et par dusjer om dagen eller bare drikker kaldt isvann, vil du oppdage at du sparer mye penger på strømregningene dine ved å holde termostaten litt høyere enn vanlig hjemme.

Service HVAC årlig. Under dette servicebesøket vil de inspisere motoren i systemet, olje de bevegelige delene og kontrollere freon -nivåene i systemet. Disse tingene vil hjelpe systemet ditt med topp ytelse.

Rengjør filtrene dine! Hvis du har et klimaanlegg for en vindusenhet, vil det være et filter rett under grillen du kan støvsuge. Hvis du har en ovn eller utendørs enheter, vil de også ha filtre som skal rengjøres eller byttes ut. Et skittent filter kan gjøre enheten ineffektiv eller til og med la den overopphetes.

Sørg for at du undersøker ethvert selskap ordentlig før du ansetter dem. En god start ville være BBB for å se om det er noen klager, og deretter søke på nettet etter vurderingssteder der du kan se hva faktiske kunder hadde å si om deres opplevelse. Å gjøre dette kan hjelpe deg med å ta en bedre beslutning.

Ytre spoler kan rengjøres med en vanlig utendørsslange før du slår på enheten for sesongen. Når det er sagt, bør innvendige spoler tas hånd om av en profesjonell, slik at du ikke gjør noen skade mens du prøver å rengjøre dem. Ta noen inn for å fullføre en sjekk.

Sørg for at ting ikke blir for varmt eller kaldt der termostaten er. Elektronikk eller varmekilder som lamper eller fjernsyn i nærheten kan lure termostaten til å tro at hjemmet er varmere enn det faktisk er. Dette betyr bare at det driver klimaanlegget lenger enn nødvendig, og sløser med energi og penger.

Det kan være vanskelig å finne riktig HVAC-servicepersonell for reparasjons- eller utskiftningsarbeid når en viss kunnskap mangler. For å virkelig sikre at den beste tilnærmingen blir valgt, er noe forskningsforskning viktig. Forhåpentligvis har materialet som presenteres ovenfor oppfylt lesernes behov for nyttig innsikt på dette området.

Helpful Hints For HVAC